Uw bedrijf in de TLNplanner.
De vele voordelen op een rijtje gezet.
Als uw bedrijf deel uitmaakt van het logistieke "landschap", dan is uw aanwezigheid in de TLNplanner onontbeerlijk.

Steeds meer bedrijven - zowel transporteurs als verladers - rekenen hun vervoerders of charters af met behulp van de TLNplanner. Al meer dan tweeduizend bedrijven in Nederland en BelgiŽ werken dagelijks met dit pakket om exacte afstanden en routes te bepalen tussen laad- en losadressen.

Uw aanwezigheid in de TLNplanner biedt u de volgende voordelen:
  • uw bedrijf is exact gepositioneerd in de planner. Uw (potentiŽle) klanten en collega's weten dus precies waar uw bedrijf zich bevindt.
  • uw bedrijfspand bevindt zich voor alle gebruikers van de TLNplanner op dezelfde plek. Nooit meer discussie waar het pand nu ligt.
  • uw bedrijf kan worden opgenomen in routebeschrijvingen, op dezelfde manier als postcodeposities en plaatsnamen. Route-uitdraaien kunnen dienen als verantwoording voor gefactureerde kilometers
  • exacte positionering betekent dat routes en afstanden in de TLNplanner nog nauwkeuriger worden. Mogelijk bespaart u hiermee veel geld.
  • uw bedrijfslokatie in de TLNplanner ligt altijd "naast de weg", zoals in werkelijkheid ook het geval is. Ook de afstand van uw lokatie naar de weg wordt berekend.
  • bevinden laad- en loslokaties zich op een afwijkende plaats - bijvoorbeeld aan de zijkant van het pand - dan kan daarmee rekening worden gehouden.
  • en last but not least: uw bedrijf heeft er een effectief reclamebord bij, recht voor de ogen van collega en (potentiŽle) klanten.
Ga naar:
Lokatie bestellen (voor iedere ondernemer)
Gratis lokatie bestellen (alleen voor houders onderhoudscontract)


Uw bedrijf in de zoektabel.
Uw bedrijf wordt vindbaar, zowel bij het zoeken op postcode als bij zoeken op naam. Voor houders van een TLNplanner onderhoudscontract is dit gratis.Nog exactere berekening van afstanden.
Uw bedrijf wordt in de TLNplanner exacte gepositioneerd. Nooit meer discussie met klanten of collega's over de ligging. Afstand tot de openbare weg wordt meegerekend.