hulp bij verkoop via BOL.com

Wij helpen u om uw producten te verkopen via BOL.com.

BOL.com is Nederlands grootste online warenhuis met op dit moment wel 9 miljoen verschillende producten van BOL.com zelf maar ook van honderden externe aanbieders.

BOL.com biedt een compleet functionerende webshop aan waarin u uw producten kunt verkopen, zonder initiŽle investering, tegen een vaste fee per verkocht product. Dit inclusief de financiŽle afhandeling.

Bij het opzetten van een winkel op BOL.com komt echter nog wel wat meer kijken. Hoe zorgt u ervoor shop in a shop op BOL.comdat uw producten goed gevonden worden op de BOL-website? Welke foto's moeten bij uw product en hoe kunt u deze op de site zetten? Wat voor soort account moet ik nemen en hoe voorkom ik dat ik dingen weggooi als ik eventueel toch switch naar een ander account? Hoe kom ik aan EAN-nummers voor mijn producten en wat kost dat? Kan ik mijn eigen voorraadsysteem koppelen aan de BOL.com webshop en hoe werkt dat? Wie kan het best mijn goederen verzenden als ik bestellingen krijg, en wat zijn de kosten daarvan? Hoe onderhoud ik contact met kopers en kan ik ze ook rechtstreeks benaderen?

Overweegt u de stap te nemen om te verkopen via BOL.com, dan bespreken wij met u de mogelijkheden die dit online warenhuis biedt zodat u voorbereid bent op wat u te wachten staat.

Verder kunnen wij u assisteren als u eenmaal van start bent gegaan. Ondernemers die verkopen via BOL.com kunnen aanlopen tegen uiteenlopende problemen zoals het ontbreken van complete handleidingen, ontbrekende of niet-functionerende functionaliteit, onverwachte updates op de BOL.com site en de ingewikkelde structuur van de helpdesk van BOL.com waardoor u niet weet waar u voor welk probleem terecht kunt.

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw online verkoop via BOL zo soepel mogelijk verloopt door u bepaalde taken uit handen te nemen, zoals contacten met de helpdesk en technici van BOL, het helpen oplossen van onvolkomenheden, het verwerken van productinformatie en foto's, en indien nodig begeleiden wij uw medewerkers bij het op de juiste wijze invoeren van uw producten.Corneliszoon stapt over naar responsive websites.


Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden.
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-BrittanniŽ, USA, RoemeniŽ en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dat even contact met ons op.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk.
De Oostenrijkse domeinnaam-registry nic.at heeft de tweeletterige domeinnamen van dit land onlangs op een online veiling verkocht. Wij hebben via deze weg drie van deze domeinen aangekocht, te weten Ųb.at, Ųp.at en Ųz.at. Deze domeinnamen zijn te koop, als u interesse heeft neem dan even contact op.


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via onze Duitstalige site logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Wij bezochten de IAA.
Wij hebben de IAA in Hannover bezocht en doen daarvan uitgebreid verslag
Lees verder


Aanbiedingen van verpakkingen.
De website verpakkingen.com heeft nu een aanbiedingen-pagina waar alle deelnemers hun aanbiedingen kunnen plaatsen.
Bekijk website