Deutsch, ..professionele inhoudelijke informatie voor uw website of andere media

Content, content, content. It is all about content now. Wij produceren professionele teksten en fotomateriaal voor uw website of andere kanalen.

Content is key. Uw potentiŽle klant zoekt inhoudelijke informatie. Zakelijk, zonder poespas, zonder superlatieven, zonder eindeloze herhalingen.

Is het u ook weleens opgevallen? Bedrijfswebsites zonder enige concrete informatie over producten? Louter aanprijzingen van het eigen merk. Veel blahblah en weinig inhoud. Geweldige vormgeving maar de feiten waarnaar u zoekt, zijn onvindbaar.

Corneliszoon produceert content. Teksten. Vakinformatie. Informatieve tabellen, foto's, illustraties. Met de hand geschreven, zelf gefotografeerd of gecreŽerd. Of aangeleverd door onze opdrachtgever en zorgvuldig bewerkt. Met kennis van zaken in ons vakgebied: logistiek, transportmiddelen, verpakkingen.

Wij zijn techneuten met schrijftalent. Of, zo u wilt, schrijvers met verstand van techniek. Wij weten wat uw klant interessant vindt. Wat hij "wants to know and needs to know". Wij maken informatie publikabel, voor u, op uw eigen website, in uw brochure, op websites van derden (via onze persberichtenservice), of in onze eigen multi-vendor marktplaatsen. Voor diverse markten, in diverse talen. Duits, Engels, Spaans... waar uw nieuwe klanten ook maar zitten. Roemeens? Koreaans? - ook geen probleem.

Artificial Intelligence? Gebruiken wij niet. Voor ons geen machinaal geproduceerde woordenbrij. Wij werken met feiten, persoonlijk geverifieerd. Unieke teksten. Professioneel. Nothing beats human intelligence.

Wilt u scoren in zoekmachines? SEO - Search Engine Optimization? In onze ervaring is dat regelmatig het resultaat van ons werk. Maar we volgen hierin onze eigen strategie en die is: unieke, inhoudelijke informatie publiceren. Wij gaan voor eerlijk, duurzaam resultaat in zoekmachines. Wat we NIET doen is flauwe trucs gebruiken om zoekmachines te misleiden. Want weet u waar zoekmachines echt van houden? Betrouwbaarheid, credibility, autoriteit.

Werkwijze
Wij verrichten ons werk voor een select aantal opdrachtgevers. Belangrijk voor een goede samenwerking zijn een positieve / no-nonsense werkcultuur, geloof in het eigen product, ambitie en loyaliteit.

De samenwerking verloopt vaak via ťťn-tweetjes met hetzij uw marketingafdeling, hetzij met sales, hetzij met productmanagement, of combinaties daarvan. Er zijn ook situaties waar - als de klant dit wil - wij het initiatief nemen en min of meer zelfstandig uw producten beschrijven, publiceren en promoten. Uiteraard wordt de workflow vantevoren besproken en indien nodig bijgesteld.

Veel werk komt tot stand achter onze bureaus aan de hand van technische informatie, product sheets, en aangeleverd fotomateriaal. Wij houden van telefonische interviews met u of uw medewerkers om onze kennis te verdiepen en tot een beter resultaat te komen. Een andere optie is een bezoek aan uw bedrijf, een beurs of een live presentatie of conferentie om relevante gegevens vast te leggen.

Webdesign?
Kort door de bocht: doen we niet meer. Althans: niet zelf. We kunnen u prachtige websites leveren en turn-key aan u opleveren, maar het design besteden we uit aan specialisten. Wij zijn de mensen van de inhoud.

En nu?
Spreekt onze dienstverlening u aan? Neemt u dan eens contact met ons op.

Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-BrittanniŽ, RoemeniŽ, India, BraziliŽ, Zuid-Korea en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dan even contact met ons op.


Uw producten promoten in Duitsland
In 2022 startten wij onze virtuele bedrijfsauto-beurs Nutzfahrzeug-Katalog. Een groot succes. U kunt uw producten promoten in Duitsland. Wij verzorgen alles, ook de vertaling.
Zie website


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Corneliszoon stapt over naar responsive websites


Aanbieden van verpakkingen
Verpakkingen.com is de grootste online catalogus van verpakkingen in de Benelux. Tweehonderd leveranciers bieden hier hun producten aan. Sinds kort is er ook een Engelstalige catalogus voor de EU: Packing Management


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten Ųb.at, Ųp.at en Ųz.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.