Deutsch, .. hosting, mail forwarding, groepsmail, email-2-sms, email-2-website, autoresponders en meer...

Corneliszoon.net. Slimme toepassingen op het internet.

Onder de naam Corneliszoon.net voorzien wij onze klanten van slimme toepassingen voor internet, e-mail en mobiele telefoon.

Email-2-email: doorsturen van e-mail, groeps-email
Doorsturen van email een probleem? Niet voor ons. Onder de naam email-2-email beheren wij een doorstuurdienst waarmee wij emails doorsturen naar andere mailadressen. Dat kan ťťn adres zijn, maar ook meerdere adressen. We kunnen voor u dus een complete afdeling of zelfs uw hele kantoor voorzien van berichten die door iedereen gelezen moeten worden.

Email2website: de snelste manier om uw website te updaten
Een unieke dienst. U stuurt ons een email en wij zetten deze binnen 8 seconden op uw website. Dag en nacht, 365 dagen per week. Geen ingewikkeld gedoe met CMS-systemen of HTML, gewoon emailtje sturen vanaf uw laptop of mobiele telefoon, en klaar. Ideaal om uw dagelijkse boodschap op uw homepage te zetten, de aanbiedingenpagina te onderhouden, de wachttijd van uw helpdesk of spreekuur te publiceren — en zo zijn er nog duizenden andere toepassingen mogelijk.

Callmefast: snel contact met websitebezoekers
Met Callmefast legt u supersnel contact met websitebezoekers. De Callmefast-button genereert een e-mail naar uw inbox Ťn een sms naar uw mobiele telefoon zodat u binnen een halve minuut de (potentiŽle) klant aan de lijn hebt. Zie voor meer informatie de de Callmefast website.

Yesms
Wilt u direct response op buitenreclame, vak- of tijdschriftreclame? Daarvoor is Yesms uitgevonden. Lezers kunnen via de yesms-service met een sms informatie of offerte aanvragen voor een bepaald product. Beter dan een QR-code, want u identificeert gelijk uw prospect.

Autoresponders in tekst
Heeft uw email niet de mogelijkheid voor het sturen van een autoresponder? Dan verzorgen wij dit voor u.

Autoresponders in HTML
Nog zo'n mooi product van de uitvinders van Corneliszoon: de HTML-autoresponder. In plaats van een saai tekstbericht, ontvangt uw klant een keurig opgemaakt antwoord helemaal in uw huisstijl. Inclusief hyperlinks naar uw website.

Premium domain names
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo website.


Andere suggesties (geen onderdeel van Corneliszoon):
TransIP
Jouw Site
Jouw E-mail
Jouw Homepage

Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-BrittanniŽ, RoemeniŽ, India, BraziliŽ, Zuid-Korea en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dan even contact met ons op.


Uw producten promoten in Duitsland
In 2022 startten wij onze virtuele bedrijfsauto-beurs Nutzfahrzeug-Katalog. Een groot succes. U kunt uw producten promoten in Duitsland. Wij verzorgen alles, ook de vertaling.
Zie website


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Corneliszoon stapt over naar responsive websites


Aanbieden van verpakkingen
Verpakkingen.com is de grootste online catalogus van verpakkingen in de Benelux. Tweehonderd leveranciers bieden hier hun producten aan. Sinds kort is er ook een Engelstalige catalogus voor de EU: Packing Management


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten Ųb.at, Ųp.at en Ųz.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.