wat doet Corneliszoon, adresgegevens, privacy, nieuws

Intelligente marketing in logistiek, transport en industrie.

Als u weet wie uw potentiële klanten zijn, wordt uw marketing eenvoudiger, minder tijdrovend en goedkoper.

Al meer dan twintig jaar helpen wij onze klanten met digitale hulpmiddelen hun prospects in beeld te brengen. Wie hebben er interesse voor uw producten of voertuigen? Welke bedrijven zijn bezig met het reorganiseren van hun voorraadbeheer? Naar welke landen wilt u exporteren?

Vijfhonderd actieve ondernemingen, van MKB-bedrijf tot internationaal concern, assisteren wij bij het marketen van hun producten en diensten. Onze opdrachtgevers zijn vooral actief in de sectoren transportmaterieel, logistiek materieel, verpakkingen, verpakkingsmachines, transport- en logistieke diensten. Wij leggen de nadruk op de inhoud. Wij publiceren technische informatie in begrijpelijke taal, op e-marktplaatsen, in nieuwebrieven of in mailings. Onze eigen platforms trekken zestigduizend unieke bezoekers per maand.

Wij nemen de marketing- en verkooptaak van onze klanten niet over. Wij zijn geen tussenpersoon. Wij bieden instrumenten en diensten om hun marketing gemakkelijker te maken. Om producten onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Gebruik makend van onze inhoudelijke kennis van de markt en van uw producten. Om nieuwe potentiële klanten te identificeren — in binnen- en buitenland.

Terwijl u als ondernemer druk bent met uw eigen bedrijf, zorgen wij ervoor dat u extra omzet genereert. Door pro-actief voor u te speuren naar ondernemers die geďnteresseerd zijn in uw producten. Afnemers die u nog niet in beeld heeft.

Meer leads en meer omzet. Zonder dat u er omkijken naar heeft, of tijd in hoeft te investeren. Wij begrijpen uw product, uw bedrijf, uw afnemers. En werken met een grote mate van zelfstandigheid — maar wel met subtiele één-tweetjes — om op dagelijkse basis uw bedrijf en producten onder de aandacht te brengen, en reponse te genereren.

Wij gebruiken daarvoor diverse instrumenten. Eigen branche-websites. Actie-websites. Mailings. Nieuwsbrieven. Social media. Publiciteit in vakmedia of kranten. Analyse van (herkomst van) verkeer op websites. Inkopersprofielen in onze database.

Na twintig jaar zijn we daarin nog steeds uniek.


Enkele voorbeelden:
 • uw bedrijf, producten en merken onder de aandacht brengen op veelbezochte branche-websites zoals verpakkingen.com, logistiek.com, bedrijfsauto.com, adviseur.net, logistica.ro
 • identificatie van bezoekers van websites ten behoeve van gerichte marketing - uiteraard met inachtneming van de AVG
 • websites die uitblinken door eenvoud, doeltreffendheid en goede vindbaarheid in zoekmachines
 • opzetten van nieuwsbrieven, verzendsystemen voor nieuwsbrieven en eventueel ook het schrijven van uw nieuwsberichten (zie: e-marketing)
 • het regelmatig actualiseren van uw website als u daar zelf niet aan toekomt
 • social media service: wij bouwen uw community op Facebook, LinkedIn of Twitter en zorgen voor regelmatige tweets en updates
 • actie-websites / landing pages waarmee u extra aandacht trekt voor speciale producten of diensten — kan gecombineerd worden met een actiemailing
 • premium domain names waarmee u zonder enige inspanning verkeer trekt
 • uw bedrijf en producten in andere landen promoten via buitenlandse branche-websites
 • schrijven van persberichten en deze verspreiden naar redacties
 • online catalogi en webshops

Als ondernemer bent u niet afhankelijk van nieuwe media. Uw bestaande marketing- en verkoopkanalen blijven het belangrijkst. Maar wij bieden u wel de tools om ook op www, email, mobiel en social media in te zetten. Aanvullende marketing met meetbaar resultaat, tegen overzichtelijke kosten.

Voor referenties verwijzen wij u naar ons portfolio.

Wij zijn gevestigd op twee lokaties aan de kust: in Pieterburen (Groningen) en Voorburg ('s-Gravenhage). Ons team werkt met kennis van zaken, toewijding voor onze klanten en vooral met veel enthousiasme.

Vragen? Neem even contact met ons op.

Corneliszoon stapt over naar responsive websites.


Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden.
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-Brittannië, USA, Roemenië en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dat even contact met ons op.


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop.
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk.
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten öb.at, öp.at en öz.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via onze Duitstalige site logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Aanbiedingen van verpakkingen.
De website verpakkingen.com heeft nu een aanbiedingen-pagina waar alle deelnemers hun aanbiedingen kunnen plaatsen.
Bekijk website