wat doet Corneliszoon (NL), was macht Corneliszoon (Deutsch), adresgegevens, privacy, nieuws

Content writing voor uw website, sociale media, persberichten en andere marketingkanalen. Publikatie / promotie van uw bedrijf en producten op bekende branche-websites in diverse landen (specialisatie: de logistieke, transportmiddelen- en verpakkingenbranches).

Als u weet wie uw potentiële klanten zijn, wordt uw marketing eenvoudiger, minder tijdrovend en goedkoper.

Al meer dan vijfentwintig jaar helpen wij onze opdrachtgevers in contact te brengen met nieuwe klanten. We specialiseren ons in transportmaterieel, logistiek materieel en verpakkingen. Wij doen dit voornamelijk met behulp van content writing en onze e-marktplaatsen. Corneliszoon is qua geografisch bereik Europa's grootste uitgever van e-media op het gebied van transport en logistiek.

Wie hebben er interesse voor uw producten of voertuigen? Welke bedrijven zijn bezig met het reorganiseren van hun warehouse? Naar welke landen wilt u exporteren?

Wij werken voor uiteenlopende bedrijven, van MKB tot internationaal concern. Ons werk varieert van het plaatsen van een textlink op een pagina, tot het identificeren van prospects voor een fabrikant. Van het publiceren van een productbeschrijving, tot het schrijven, vertalen en internationaal distribueren van persberichten.

We hebben onze eigen channels: e-marktplaatsen en nieuwsbrieven. In Europa en daarbuiten. We bereiken zestig- tot tachtigduizend professionals per maand. Hiermee bieden wij u unieke mogelijkheden.

Wij richten ons op de inhoud. Wij publiceren technische informatie in begrijpelijke taal, op e-marktplaatsen, in nieuwsbrieven, persberichten of mailings. Wij verkopen aandacht voor uw product waarbij het uitgangspunt altijd is dat u uw investering ruimschoots terugverdient.

Wij nemen de marketing- en verkooptaak van onze klanten NIET over. Wij zijn ook GEEN tussenpersoon. Wij faciliteren uw marketing met teksten, fotomateriaal en digitale diensten. Om producten onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Gebruik makend van onze inhoudelijke kennis van de markt en van uw producten.

Terwijl u als ondernemer druk bent met uw eigen bedrijf, zorgen wij ervoor dat u extra omzet genereert. Door pro-actief voor u te speuren naar ondernemingen die geďnteresseerd zijn in uw producten. Afnemers die u nog niet in beeld heeft.

Meer leads en meer omzet. Zonder dat u er omkijken naar heeft, of tijd in hoeft te investeren. Wij begrijpen uw product, uw bedrijf, uw afnemers. En werken met een grote mate van zelfstandigheid — maar wel met subtiele één-tweetjes — om op dagelijkse basis uw bedrijf en producten onder de aandacht te brengen, en reponse te genereren.


Enkele voorbeelden:
Als ondernemer bent u niet afhankelijk van nieuwe media. Uw bestaande marketing- en verkoopkanalen blijven het belangrijkst. Maar wij bieden u wel de tools om ook op www, email, mobiel en social media in te zetten. Aanvullende marketing met meetbaar resultaat, tegen overzichtelijke kosten.

Voor referenties verwijzen wij u naar ons portfolio.

Wij zijn gevestigd in Groningen-Stad (NL) en Hannover (D). Heeft u interesse in wat wij doen, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.


Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-Brittannië, Roemenië, India, Brazilië, Zuid-Korea en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dan even contact met ons op.


Uw producten promoten in Duitsland
In 2022 startten wij onze virtuele bedrijfsauto-beurs Nutzfahrzeug-Katalog. Een groot succes. U kunt uw producten promoten in Duitsland. Wij verzorgen alles, ook de vertaling.
Zie website


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Corneliszoon stapt over naar responsive websites


Aanbieden van verpakkingen
Verpakkingen.com is de grootste online catalogus van verpakkingen in de Benelux. Tweehonderd leveranciers bieden hier hun producten aan. Sinds kort is er ook een Engelstalige catalogus voor de EU: Packing Management


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten öb.at, öp.at en öz.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.