wat doet Corneliszoon, adresgegevens, privacy, nieuws

Nieuws van Corneliszoon.

Op deze pagina vindt u actualiteiten, voor onze nieuwsbrieven zie de nieuwsbrievenpagina.


Nieuwe klanten werven in Roemenië.
Wilt u uw producten verkopen in Roemenië? Dat komt goed uit. Wij zijn bezig met het opzetten van een Roemeense website waar u uw producten onder de aandacht kunt brengen: logistica.ro. Meer hierover binnenkort.
(december 2016)

Domeinnaam industry.cx is niet meer van Corneliszoon.
Wij hebben de domeinnaam industry.cx afgestoten en vervangen door fabriek.com. Dit was noodzakelijk omdat de afhandeling door de .cx registry (Christmas Island) niet naar onze wens verliep. Een .com domein biedt meer zekerheid. Op fabriek.com vindt u onze backoffice voor marktplaatsen. Het domein industry.cx is overigens nu gewoon te koop bij Sedo.com.
(november 2016)

Business intelligence voor onze Members.
Voor de marktplaatsen logistiek.com, verpakkingen.com, bedrijfsauto.com, adviseur.net en groothandel.net hebben we een business intelligence module ontwikkeld waarmee we analyses doen naar het surfgedrag van onze bezoekers. Op grond daarvan kunnen we onze Members adviezen geven voor gerichte marketing. Niet meer “schieten met hagel” maar eerst weten waar je potentiële klanten zich bevinden en daarmee op een slimme manier aan de slag gaan. Wilt u hiervan ook gebruik maken of wilt u meer weten? Onze helpdesk is bereikbaar van 9 tot 17 uur. Bel 059 5769011. (april 2015)

Vernieuwde lay-out op marktplaatsen met verbeterde productpresentaties.
In november 2013 is de lay-out van onze websites logistiek.com, verpakkingen.com, bedrijfsauto.com, adviseur.net en groothandel.net vernieuwd. De belangrijkste vernieuwing betreft de presentatie van uw producten op deze electronische marktplaatsen. Er is meer ruimte voor tekst en de foto’s komen beter tot hun recht. Probeer het zelf even uit en klik eens op diverse producten om het effect hiervan te bekijken.
Wij adviseren u regelmatig nieuwe items toe te voegen aan uw account. Items worden dagelijks zeer veel bekeken door de bezoekers van onze marktplaatsen.
Een item kan zijn:
- een product of een dienst
- een (klanten)case
- een testimonial
- een nieuwsbericht.

En wist u nog:
- bij elk item/product kunt u een deeplink plaatsen naar uw website.
- van elk item/product kunt u statistieken zien: hoe vaak is dit gelezen, hoe vaak is er doorgeklikt.

Heeft u moeite met toevoegen van items? Onze redactie is er om u hiermee te helpen. Bel 059 5769011.
(januari 2014)

Responsive websites.
Websites worden steeds vaker bekeken met mobiele apparaten. De meeste sites zijn daar eigenlijk niet geschikt voor. In augustus 2013 introduceren wij DISTRI.NET, een website-concept dat dit probleem oplost. DISTRI.NET websites passen zich namelijk automatisch aan aan het toestel waarmee het bekeken wordt. Dit soort websites wordt ‘responsive websites’ genoemd. Iets dat u als ondernemer de komende jaren echt nodig gaat hebben.
Daarnaast kunt u een dergelijke website zelf gemakkelijk bijhouden. Zonder technische kennis kunt u nieuwsberichten, foto’s, filmpjes toevoegen, het menu aanpassen.
Er komen diverse ‘modellen’ van deze website, luxe en minder luxe. Uiteraard met bijpassend prijskaartje. (oktober 2013)

Industry.cx is nu FABRIEK.COM.
De centrale database van onze marktplaatsen (waaronder verpakkingen.com, logistiek.com, bedrijfsauto.com, adviseur.net en groothandel.net) heeft een andere (domein)naam gekregen. In plaats van INDUSTRY.CX ziet u vanaf 1 februari het domein FABRIEK.COM in uw URL-balk staan nadat u bent ingelogd in onze backoffice ----> De reden van deze wijziging is dat wij niet meer gaan werken met .CX domeinnamen, de CX-registry (de organisatie die deze domeinen uitgeeft) voldoet niet meer aan onze kwaliteitsnormen. De term INDUSTRY zult u nog wel tegenkomen in onze backoffice naar die zal te zijner tijd ook worden vervangen. (april 2013)

PR-werk voor logistiek dienstverlener.
Wij zijn ingehuurd door logistiek dienstverlener LCW in Groningen voor PR-werkzaamheden, zoals het schrijven van persberichten.
(oktober 2012)

Nieuwsbrieven versturen zonder limiet.
Wilt u nieuwsbrieven versturen zonder limiet op het aantal verzonden mails? Geen variabele kosten maar een eenmalige investering? Uw eigen aanmeldingsbeleid gebruiken zonder bemoeienis van providers of de overheid? Dan hebben wij een interessant pc-pakket voor u: CustomMailer.
(september 2012)

Vacature: medewerker leadverwerking m/v.
Via onze marktplaats websites (zoals verpakkingen.com, bedrijfsauto.com, logistiek.com en groothandel.net) ontvangen wij een groeiende stroom informatie- en offerteaanvragen ("leads") voor onze plm. 800 Members (deelnemers). De medewerker leadverwerking bewaakt dit proces, doet controles, vult zonodig informatie aan en onderhoudt contact met aanvragers en Members. Een leuke en uitdagende functie die ook part-time kan worden verricht. Wil je meer informatie, of wil je solliciteren, neem dan even contact met ons op, tel (059) 5769011 / mail z@corneliszoon.com.
(augustus 2012)

Mail-adressen met orange.nl en wanadoo.nl verdwijnen.
Eigenaar T-Mobile gaat toch stoppen met het ondersteunen van de mailadressen van de domeinen wanadoo.nl en orange.nl. Waarom is eigenlijk onduidelijk, het handhaven van deze adressen zou het bedrijf nauwelijks geld kosten. Alle mailadressen worden nu omgezet in @online.nl adressen. Indien u in uw klantenbestand @wanadoo.nl of @orange.nl adressen heeft, dient u deze aan te passen.
(juli 2012)

LZV-terreinen nu ook in TLNplanner.
In de TLNplanner zijn vanaf dit jaar ook de industrieterreinen opgenomen waar LZV's (lange/zware voertuigcombinaties) mogen rijden. Deze terreinen zijn als extra laag toegevoegd in de kaart van de TLNplanner.
De inventarisatie van deze terreinen werd voor TLN verzorgd door Corneliszoon.
(juni 2012)

Wij waren aanwezig op de BedrijfsautoRAI.
Van 17 tot en met 21 april werd in de RAI de BedrijfsautoRAI gehouden. Wij coverden deze beurs uitgebreid, met dagelijks nieuws, een online catalogus van standhouders en virtuele rondleidingen over de belangrijkste stands. Zie onze RAI website.
(mei 2012)

Sociale netwerk service van start gegaan.
Tijdens de EMPACK beurs (4 en 5 april in Den Bosch) ging onze Sociale Media Service van start waarbij we klanten van onze marktplaatsen (verpakkingen.com, groothandel.net, bedrijfsauto.com en logistiek.com) in de gelegenheid stellen om hun producten te promoten op sociale media, en aanvullende diensten aanbieden voor bedrijven die nu van start willen op Facebook, LinkedIn en/of Twitter.
(april 2012)

Producten doorplaatsen naar sociale netwerksites.
Steeds meer bedrijven willen zich manifesteren op sociale netwerksites. Corneliszoon speelt hier op in door producten van Members door te plaatsen naar sites als Twitter, Facebook en LinkedIn. Vanaf 15 maart is het mogelijk om met één druk op de knop een product door te plaatsen. Een supergemakkelijke start van uw bedrijf in de sociale media. Wilt u meer informatie? Neem dan even contact met ons op.
(maart 2012)

Pas op voor sociale plug-in van Facebook.
Wij raden u aan voorzichtig te zijn met het plaatsen van een zogenaamde 'sociale plug-in' van Facebook op uw website. Het kan leuk lijken, zo'n plug-in, maar het geeft Facebook ook inzicht in het surfgedrag van uw klant. Daarmee kan Facebook bijvoorbeeld advertenties van uw concurrent op het prikbord van uw prospect plaatsen. Denk dus goed na of u dat wel wilt.
(februari 2012)

Profiteer van onze januari-actie.
Bent u deelnemer aan een van onze marktplaatsen? In januari hebben wij een kosteloze extra service voor u. Wij voegen drie productenpagina's toe aan uw profiel. U kunt productpagina's aanleveren bij onze redactie, wij zullen deze dan verwerken. Wilt u meer informatie? Neem dan even contact met ons op.
(januari 2012)


Oudere berichten vindt u in ons nieuwsarchief.

Corneliszoon stapt over naar responsive websites.
Het ontwerp van onze websites gaat op de schop. Ze worden allemaal geschikt voor mobiel gebruik. De eerste sites die we hebben omgezet zijn transport.in, persbericht.com, verpakkingen.com, logistica.ro, logistiek.com, bedrijfsauto.com en journalist.net.


Nieuwe landen waar u uw logistieke producten kunt aanbieden.
Zoals bekend zijn wij ook actief met websites in Oostenrijk, Polen, Denemarken, Roemenië en India. Daar komen binnenkort diverse landen bij, zoals Duitsland, Colombia en Costa Rica. Als u hiervoor interesse heeft, neem dat even contact met ons op.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk.
De Oostenrijkse domeinnaam-registry nic.at heeft de tweeletterige domeinnamen van dit land onlangs op een online veiling verkocht. Wij hebben via deze weg drie van deze domeinen aangekocht, te weten öb.at, öp.at en öz.at. Deze domeinnamen zijn te koop, als u interesse heeft neem dan even contact op.


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via onze Duitstalige site logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Wij bezochten de IAA.
Wij hebben de IAA in Hannover bezocht en doen daarvan uitgebreid verslag
Lees verder


Aanbiedingen van verpakkingen.
De website verpakkingen.com heeft nu een aanbiedingen-pagina waar alle deelnemers hun aanbiedingen kunnen plaatsen.
Bekijk website