wat doet Corneliszoon, adresgegevens, privacy, nieuws

Wij beschermen uw privacy.

Corneliszoon houdt zich aan de nieuwe privacywetgeving (AVG) die met ingang van 25 mei 2018 geldt. Wat houdt deze in?
  • wij registreren alleen persoonsgegevens als dit voor ons noodzakelijk is, bijvoorbeeld als u klant bent of wilt worden, informatie of een offerte wilt hebben van een bepaald product, of een nieuwsbrief toegestuurd wilt krijgen.
  • de informatie die wij opslaan dient uitsluitend een zakelijk doel, en heeft betrekking op een persoon als functionaris in een bedrijf, en heeft niet betrekking op een persoon als privé-individu.
  • wij registreren geen privacy-gevoelige informatie (zoals informatie over leeftijd, gezondheid, geloof, privé-adres, persoonlijke meningen of voorkeuren, relaties of ras). Wel registreren wij "geslacht" (m/v), dit heeft als doel onze correspondentie te voorzien van een correcte aanhef.
  • de opslag van gegevens vindt plaats in een beveiligde omgeving, namelijk bij onze provider Co & Co Solutions / NedComp Hosting in Rotterdam. Deze informatie is niet voor derden toegankelijk.
  • een ieder heeft het recht om te weten of zijn naam en functie bij Corneliszoon is opgeslagen, deze informatie verstrekken wij desgevraagd kosteloos.
  • personen van wie wij gegevens hebben opgeslagen, hebben "het recht vergeten te worden", dat wil zeggen dat wij op verzoek zijn/haar gegevens kosteloos verwijderen.
  • Corneliszoon is geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dat wil zeggen dat wij zijn aangemeld bij deze organisatie en dat deze op de hoogte is van onze activiteiten en welke informatie wij beheren.


Heeft u nog vragen? bel ons even.

Corneliszoon stapt over naar responsive websites.


Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden.
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-Brittannië, USA, Roemenië en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dat even contact met ons op.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk.
De Oostenrijkse domeinnaam-registry nic.at heeft de tweeletterige domeinnamen van dit land onlangs op een online veiling verkocht. Wij hebben via deze weg drie van deze domeinen aangekocht, te weten öb.at, öp.at en öz.at. Deze domeinnamen zijn te koop, als u interesse heeft neem dan even contact op.


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via onze Duitstalige site logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Wij bezochten de IAA.
Wij hebben de IAA in Hannover bezocht en doen daarvan uitgebreid verslag
Lees verder


Aanbiedingen van verpakkingen.
De website verpakkingen.com heeft nu een aanbiedingen-pagina waar alle deelnemers hun aanbiedingen kunnen plaatsen.
Bekijk website