nieuwsbrieven, Custom Mailer, lightINDUSTRY, in-service mailings

CustomMailer: uw complete mailings maakt en stuurt u met uw pc.

CustomMailer is een standaard pc-pakket voor het uitvoeren van gepersonaliseerde e-mail campagnes. CustomMailer is een product van Wildcrest Associates uit Los Altos (VS). Corneliszoon ondersteunt deze software bij bedrijven in Nederland.

Met CustomMailer kunt u mailings beheren, bewerken, importeren en exporteren, zowel in tekst- als in HTML-formaat. Bovendien kunt u illustraties toevoegen.

Het bericht wordt gekoppeld aan een ontvangerbestand. Uit het ontvangerbestand kunt u selecties maken, naar wie u wilt mailen en naar wie niet.

In de tekst kunt u "tags" aanbrengen die verwijzen naar velden in uw bestand. Op deze manier kunt u de tekst personaliseren. Dat begint al bij de aanhef: "Geachte heer Jansen", of "Geachte mevrouw Pietersen".

Om te verzenden, maakt CustomMailer verbinding met de SMTP-server van uw provider. Iedere mail wordt afzonderlijk samengesteld en verzonden. Het pakket houdt zelf de verzendstatus bij. Er is een beveiliging tegen het dubbel verzenden naar dezelfde adressen.

Naast levering van CustomMailer, zorgen wij voor een Nederlandstalige handleiding, en geven wij uw medewerkers instructie op lokatie. Daarnaast bieden wij indien nodig de helpende hand bij het inrichten en/of exporteren van uw ontvangerbestand.

Verder kunnen wij voor uw bedrijf een "template" maken waarmee u HTML-nieuwsbrieven kunt versturen (nieuwsbrieven die eruit zien als een internet-pagina). Natuurlijk hanteren wij daarbij uw huisstijl als uitgangspunt. Met een template kunt u iedere keer zelf een nieuwsbrief opstellen zonder kennis van HTML.

Voordelen van CustomMailer:
- eenvoudig pakket, werkt op elke pc of laptop
- u betaalt een eenmalige licentie, dus geen jaarlijks terugkerende kosten
- werkt zowel op Windows XP als op Windows 7
- 'slow sending' mogelijk: elke mail apart versturen met korte tussenpauzes is beter dan ineens duizenden mails uitzenden
- personaliseer uw mails door met een aanhef te beginnen
- na installatie bent u niet meer afhankelijk van een leverancier
- niet betalen per verzonden mail

Wat kan CustomMailer niet:
- geen automatische rapportage wie wel en wie niet de mail heeft geopend
- geen maatwerkaanpassingen mogelijk in CustomMailer (wel in alles eromheen zoals instelling / inrichting / vormgeving van de mailings / hoe ziet het ontvangerbestand eruit)
- geen automatische opmaakfuncties

CustomMailer is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven en organisaties.

NB: Voor het verzenden van mailings dient u rekening te houden met de Wet op de Telecommunicatie die zegt dat het ongevraagd versturen van e-mails niet is toegestaan. Wij kunnen u adviseren op welke manier u rekening kunt houden met deze wet bij het versturen van uw mailings.

Corneliszoon stapt over naar responsive websites.


Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden.
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-BrittanniŰ, USA, RoemeniŰ en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dat even contact met ons op.


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop.
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk.
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten ÷b.at, ÷p.at en ÷z.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via onze Duitstalige site logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Aanbiedingen van verpakkingen.
De website verpakkingen.com heeft nu een aanbiedingen-pagina waar alle deelnemers hun aanbiedingen kunnen plaatsen.
Bekijk website