nieuwsbrieven, Custom Mailer, lightINDUSTRY, in-service mailings

Uw doelgroep bereiken per e-mail. Dat kunnen wij compleet voor u verzorgen.

E-mail mailings zijn een niet te missen kanaal als u uw doelgroep wilt bereiken. Uw eigen bestaande klantenbestand bereikt u waarschijnlijk al met uw eigen nieuwsbrief. Maar hoe attendeert u andere potentiŽle klanten op uw diensten en producten?

Corneliszoon beschikt over een bestand van 30.000 beslissers in de handel, industrie, transport en logistiek. Mensen die wij regelmatig bereiken met onze eigen marktplaats-nieuwsbrieven. Wij bieden u de mogelijkheid om onze relaties aan te schrijven door middel van onze in-service mailings.

Een in-service mailing houdt in dat wij voor u een commerciŽle mailing opstellen die we gepersonaliseerd versturen naar een selectie uit ons bestand. Dat kan een hele grote selectie zijn (bijvoorbeeld: directeuren van groothandels in Nederland) of een kleine selectie (bijvoorbeeld: transportondernemers in postcodegebied 2).

Voor deze commerciŽle partnermailings hanteren wij wel enkele criteria. De belangrijkste is: uw product, boodschap of dienst moet relevant zijn voor de geselecteerde ondernemers.

Omdat we streven naar een zo hoog mogelijke response, combineren we een dergelijke mailingactie het liefst met een actiewebsite waarop eventueel meer informatie staat over het product, of een landingpage op uw eigen website.

Wij zijn in staat het hele traject voor u te verzorgen: selectie van prospects in onze database (eventueel aangevuld met een verrijking n.a.v. uw wensen), ontwerpen en opstellen van een actiemailing, ontwerpen en hosten van een Reponse-website, verwerking van de response.

Een bijkomend voordeel van onze service is dat u problemen met de anti-spam-wetgeving (aanvulling van de Wet op de Telecommunicatie) vermijdt.

Enkele voorbeelden van reeds uitgevoerde acties door Corneliszoon:

 • Mandata (software voor transport en logistiek) is een Engels bedrijf dat mede dankzij onze mailings Nederlandse klanten wierf
 • wij hielpen het Belgische Aluvan (lichte bodies voor vracht- en bestelwagens) om klanten in Nederland te vinden
 • Carrier Transicold Netherlands zocht en vond nieuwe dealers voor zijn productlijn bestelauto-koelsystemen met behulp van een mailingactie van Corneliszoon.

  Heeft u interesse? Neemt u dan even contact met ons op.


 • Corneliszoon stapt over naar responsive websites.


  Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden.
  U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-BrittanniŽ, USA, RoemeniŽ en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dat even contact met ons op.


  Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop.
  Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


  Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk.
  Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten Ųb.at, Ųp.at en Ųz.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.


  Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
  Via onze Duitstalige site logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
  Lees verder


  Aanbiedingen van verpakkingen.
  De website verpakkingen.com heeft nu een aanbiedingen-pagina waar alle deelnemers hun aanbiedingen kunnen plaatsen.
  Bekijk website