nieuwsbrieven, Custom Mailer, lightINDUSTRY, in-service mailings

lightINDUSTRY: mailen naar uw relaties waar en wanneer u maar wilt.

Als u vanaf elke werkplek op een uniforme wijze wilt mailen naar uw relaties, is lightINDUSTRY voor u een ideaal instrument.

lightINDUSTRY biedt u allereerst de mogelijkheid om gedetailleerd gegevens over uw klanten en relaties vast te leggen. Uiterst gebruiksvriendelijk. Zo hoeft u voor meer personen binnen een bedrijf, slechts eenmaal de gezamenlijke adresgegevens in te vullen.

Bedrijven of personen kunnen worden verbonden aan projecten of afdelingen. Hiermee brengt u kruisverbanden aan tussen relaties en uiteenlopende activiteiten of producten. Daardoor kunt u uw klanten zeer gericht benaderen.

Gegevens uit de database kunt u exporteren, voor gebruik in andere applicaties, of als u uw klanten bijvoorbeeld een postmailing wilt sturen.

U kunt onbeperkt mails en/of mailings aanmaken, testen en versturen. In de tekst kunt u "tags" opnemen waarmee u een "mailmerge" uitvoert. Daarmee wordt de tekst gepersonaliseerd.

Deze functionaliteit kan worden gebruikt voor zowel het versturen van nieuwsbrieven, als voor het versturen van individuele mails op een uniforme wijze (bijvoorbeeld: bevestiging van een telefoongesprek).
U verbindt de mail aan uiteenlopende projecten, zodat alleen de relevante relaties worden gemaild. Daarmee voorkomt u "ruis" en negatieve reacties.

Het pakket draait op een externe server, die u via een internet-verbinding benadert. U hoeft dus lokaal niets te installeren en u kunt met diverse medewerkers tegelijkertijd relatiegegevens inzien, bijwerken, mails verzenden, enzovoorts. Aan diverse gebruikers kunnen uiteenlopende rechten worden toegekend. Acties van gebruikers kunnen worden gelogd. Uw gegevens worden elk uur gebackupt.

U en uw medewerkers krijgen instructie op lokatie. Daarna kunt u terugvallen op onze helpdesk.

lightINDUSTRY is geschikt voor middelgrote en grote bedrijven en organisaties. lightINDUSTRY is geen standaardproduct, maar altijd maatwerk dat precies op uw behoefte wordt afgestemd.

NB: Voor het verzenden van mailings dient u rekening te houden met de Wet op de Telecommunicatie die zegt dat het ongevraagd versturen van e-mails niet is toegestaan. Wij kunnen u adviseren op welke manier u rekening kunt houden met deze wet bij het versturen van uw mailings.

Corneliszoon stapt over naar responsive websites.


Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden.
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-BrittanniŰ, USA, RoemeniŰ en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dat even contact met ons op.


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop.
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk.
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten ÷b.at, ÷p.at en ÷z.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via onze Duitstalige site logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Aanbiedingen van verpakkingen.
De website verpakkingen.com heeft nu een aanbiedingen-pagina waar alle deelnemers hun aanbiedingen kunnen plaatsen.
Bekijk website