nieuwsbrieven, Custom Mailer, lightINDUSTRY, in-service mailings

Uw eigen nieuwsbrief is haast onmisbaar. Maar hoe pakt u dat aan?

Het is (helaas) niet meer vanzelfsprekend dat uw relaties regelmatig uw website bezoeken. Een e-mail nieuwsbrief kan ertoe bijdragen dat men weer even attent wordt gemaakt op uw bedrijf, dat nieuwe diensten of producten onder de aandacht worden gebracht, en dat u laat weten welke nieuwe opdrachten zijn verworven of welke projecten zijn opgeleverd.

Een nieuwsbrief is steeds meer een 'response-medium': het roept de ontvanger op tot actie. Dat kan zijn het doorklikken naar een bericht op uw website, of het aanvragen van informatie over een bepaald product. Maar response is ook mogelijk door het invullen van een enquete, het reageren op een stelling of het houden van een 'poll' (stemming).

Wij helpen bedrijven bij het opzetten van een nieuwsbrief, waarbij we alleen die hulp bieden die echt nodig is. Met andere woorden: wij maken u zoveel mogelijk zelfredzaam, en ondersteunen u waar nodig.

En van de activiteiten is het opzetten van een HTML-nieuwsbrief (dat wil zeggen: een nieuwsbrief die er uitziet alsof het een webpagina is). Een HTML-nieuwsbrief wordt door ons gemaakt in de vorm van een template: een frame waarmee u zelf aan de slag kunt. Tussen de opmaakcodes schrijft u zelf de koppen en berichten, en maakt u verwijzingen naar foto's die u zelf (c.q. een van uw medewerkers) online zet. Weet u niet hoe dat moet? Dan instrueren wij u, telefonisch of eventueel bij u op kantoor. Wij zorgen ervoor dat wij voor u de goedkoopste oplossing bieden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw nieuwsbrief wel van de grond komt.

Indien u wenst, kunnen wij ook meer taken van u overnemen. Zoals het schrijven van berichten, het verwerken van foto's, het "hosten" (op internet plaatsen) van foto's of nieuwsbrieven, en zelfs de complete verzending van uw nieuwsbrief naar uw relatiebestand.

Heeft u zelf een webdesigner of een reclamebureau dat uw website heeft ontworpen? Voor uw nieuwsbrief bent u hiervan niet afhankelijk. Het opzetten van uw nieuwsbrief kan ofwel in overleg met uw webdesigner / reclamebureau, ofwel helemaal los hiervan. Meestal is dat veel goedkoper, omdat onze tarieven lager zijn dan die van de meeste reclamebureaus, en omdat wij veel sneller werken.

Tot slot enkele tips:
- zorg dat u zo weinig mogelijk afhankelijk bent van externe partijen voor de verzending van uw nieuwsbrief
- houd in uw relatiebestand nu al de mogelijkheid open voor een ja/nee variabele voor het versturen van een nieuwsbrief
- begin niet met een te hoge frequentie: dit wekt verwachtingen bij uw relaties die u niet kunt waarmaken
- zorg voor goede teksten waar uw klanten echt wat aan hebben, zodat u niet als irritante spammer wordt gezien.

Corneliszoon stapt over naar responsive websites.
Het ontwerp van onze websites gaat op de schop. Ze worden allemaal geschikt voor mobiel gebruik. De eerste sites die we hebben omgezet zijn transport.in, persbericht.com, verpakkingen.com, logistica.ro, logistiek.com, bedrijfsauto.com en journalist.net.


Nieuwe landen waar u uw logistieke producten kunt aanbieden.
Zoals bekend zijn wij ook actief met websites in Oostenrijk, Polen, Denemarken, Roemeni en India. Daar komen binnenkort diverse landen bij, zoals Duitsland, Colombia en Costa Rica. Als u hiervoor interesse heeft, neem dat even contact met ons op.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk.
De Oostenrijkse domeinnaam-registry nic.at heeft de tweeletterige domeinnamen van dit land onlangs op een online veiling verkocht. Wij hebben via deze weg drie van deze domeinen aangekocht, te weten b.at, p.at en z.at. Deze domeinnamen zijn te koop, als u interesse heeft neem dan even contact op.


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via onze Duitstalige site logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Wij bezochten de IAA.
Wij hebben de IAA in Hannover bezocht en doen daarvan uitgebreid verslag
Lees verder


Aanbiedingen van verpakkingen.
De website verpakkingen.com heeft nu een aanbiedingen-pagina waar alle deelnemers hun aanbiedingen kunnen plaatsen.
Bekijk website