nieuwsbrieven, Custom Mailer, lightINDUSTRY, in-service mailings

Uw eigen nieuwsbrief is haast onmisbaar. Maar hoe pakt u dat aan?

Het is (helaas) niet meer vanzelfsprekend dat uw relaties regelmatig uw website bezoeken. Een e-mail nieuwsbrief kan ertoe bijdragen dat men weer even attent wordt gemaakt op uw bedrijf, dat nieuwe diensten of producten onder de aandacht worden gebracht, en dat u laat weten welke nieuwe opdrachten zijn verworven of welke projecten zijn opgeleverd.

Een nieuwsbrief is steeds meer een 'response-medium': het roept de ontvanger op tot actie. Dat kan zijn het doorklikken naar een bericht op uw website, of het aanvragen van informatie over een bepaald product. Maar response is ook mogelijk door het invullen van een enquete, het reageren op een stelling of het houden van een 'poll' (stemming).

Wij helpen bedrijven bij het opzetten van een nieuwsbrief, waarbij we alleen die hulp bieden die echt nodig is. Met andere woorden: wij maken u zoveel mogelijk zelfredzaam, en ondersteunen u waar nodig.

En van de activiteiten is het opzetten van een HTML-nieuwsbrief (dat wil zeggen: een nieuwsbrief die er uitziet alsof het een webpagina is). Een HTML-nieuwsbrief wordt door ons gemaakt in de vorm van een template: een frame waarmee u zelf aan de slag kunt. Tussen de opmaakcodes schrijft u zelf de koppen en berichten, en maakt u verwijzingen naar foto's die u zelf (c.q. een van uw medewerkers) online zet. Weet u niet hoe dat moet? Dan instrueren wij u, telefonisch of eventueel bij u op kantoor. Wij zorgen ervoor dat wij voor u de goedkoopste oplossing bieden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw nieuwsbrief wel van de grond komt.

Indien u wenst, kunnen wij ook meer taken van u overnemen. Zoals het schrijven van berichten, het verwerken van foto's, het "hosten" (op internet plaatsen) van foto's of nieuwsbrieven, en zelfs de complete verzending van uw nieuwsbrief naar uw relatiebestand.

Heeft u zelf een webdesigner of een reclamebureau dat uw website heeft ontworpen? Voor uw nieuwsbrief bent u hiervan niet afhankelijk. Het opzetten van uw nieuwsbrief kan ofwel in overleg met uw webdesigner / reclamebureau, ofwel helemaal los hiervan. Meestal is dat veel goedkoper, omdat onze tarieven lager zijn dan die van de meeste reclamebureaus, en omdat wij veel sneller werken.

Tot slot enkele tips:
- zorg dat u zo weinig mogelijk afhankelijk bent van externe partijen voor de verzending van uw nieuwsbrief
- houd in uw relatiebestand nu al de mogelijkheid open voor een ja/nee variabele voor het versturen van een nieuwsbrief
- begin niet met een te hoge frequentie: dit wekt verwachtingen bij uw relaties die u niet kunt waarmaken
- zorg voor goede teksten waar uw klanten echt wat aan hebben, zodat u niet als irritante spammer wordt gezien.

Corneliszoon stapt over naar responsive websites.


Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden.
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-Brittanni, USA, Roemeni en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dat even contact met ons op.


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop.
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk.
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten b.at, p.at en z.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via onze Duitstalige site logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Aanbiedingen van verpakkingen.
De website verpakkingen.com heeft nu een aanbiedingen-pagina waar alle deelnemers hun aanbiedingen kunnen plaatsen.
Bekijk website