Deutsch,

Als uw productinformatie wijd verspreid moet worden. Persberichtenservice door Corneliszoon.

Professioneel geschreven persberichten met vakinhoudelijk nieuws, maken de beste kans op redactionele publikatie in vakmedia. Dat is ons uitgangspunt bij het schrijven en verspreiden van persberichten voor onze klanten. Wij werken voor bedrijven in de sectoren logistiek, transportmiddelen en verpakkingen.

Waaraan moet een persbericht voldoen?
  • een persbericht moet nieuws bevatten. Nieuws wil zeggen: het is nog nergens anders gepubliceerd. Ook niet op uw eigen website
  • een persbericht moet feiten bevatten. Journalisten zijn dol op feiten. Op details. Op vaagheden zitten ze niet te wachten
  • een persbericht moet kort en bondig zijn. Redacties krijgen veel persberichten en uitnodigingen. Korte berichten maken meer kans op publikatie
  • u moet bereikbaar zijn voor toelichting. Het persbericht moet contactgegevens bevatten (in ieder geval een telefoonnummer) en u moet (ook buiten kantooruren) bereikbaar zijn om vragen te beantwoorden


Wij beschikken over een uitgebreide database van journalisten / redacties in onze vakgebieden, in heel Europa. Veel van deze journalisten kennen wij ook persoonlijk. Door gericht en persoonlijk te mailen, bieden wij u meer kans op publikatie.

Werkwijze
- Voor elke klant voor wie wij persberichten maken, stellen wij een mailinglist samen van relevante redacties / journalisten. Onze database is hierop ingericht.
- Deze mailing list dient als uitgangspunt voor het verzenden van persberichten. Uiteraard worden u en relevante medewerkers van uw bedrijf ook aan de lijst toegevoegd.
- In overleg met u stellen wij een procedure vast voor productie en distributie van een persbericht. Deze procedure kan altijd worden bijgesteld.
- Wij schrijven een persbericht aan de hand van door u aangeleverde suggesties en informatie, waarbij wij (gevraagd of ongevraagd) adviseren over de invalshoek.
- Het verkrijgen van informatie kan door middel van het toezenden van technische informatie over uw primeur, telefonische interviews, aangeleverd fotomateriaal. Maar we kunnen ook op lokatie komen (bij u en of uw klant) voor interviews en het nemen van foto's.
- We werken graag zo efficiŰnt mogelijk om de kosten zo laag mogelijk te houden.
- Wij mailen u een concept en verwerken feedback van u en eventueel uw klant.
- Op de afgesproken datum versturen wij uw persbericht naar redacties (per e-mail). We gebruiken als afzender een neutraal mailadres. U kunt er ook voor kiezen om de persberichten zelf te versturen.
- Wij verwerken de eventuele feedback van journalisten (aan- en afmeldingen).

Hosting van persberichten
Wij hosten uw persberichten en foto's op onze website DISTRITRUCKS.COM. Journalisten kunnen hier teksten en foto's downloaden. Voorbeeld: distritrucks.com/TALSON.


Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-BrittanniŰ, RoemeniŰ, India, BraziliŰ, Zuid-Korea en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dan even contact met ons op.


Uw producten promoten in Duitsland
In 2022 startten wij onze virtuele bedrijfsauto-beurs Nutzfahrzeug-Katalog. Een groot succes. U kunt uw producten promoten in Duitsland. Wij verzorgen alles, ook de vertaling.
Zie website


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Corneliszoon stapt over naar responsive websites


Aanbieden van verpakkingen
Verpakkingen.com is de grootste online catalogus van verpakkingen in de Benelux. Tweehonderd leveranciers bieden hier hun producten aan. Sinds kort is er ook een Engelstalige catalogus voor de EU: Packing Management


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten ÷b.at, ÷p.at en ÷z.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.