portfolio webdesign, websites voor smartfoon en desktop

Corneliszoon werkt voor bevlogen ondernemers, van klein tot groot.

Wij zijn actief in de branches handel, industrie, logistiek en zakelijke dienstverlening. We beschikken over veel inhoudelijke kennis op het gebied van in- en externe logistiek en transportmaterieel en zijn voor veel bedrijven in die sectoren — van klein tot groot — een gesprekspartner waar het gaat om (e-)marketing.

De beste klik hebben wij met enthousiaste en bevlogen ondernemers, die vierkant achter hun product staan, open staan voor nieuwe wegen om hun bedrijf te promoten en contacten met hun klanten te onderhouden. Qua bedrijfsomvang zeer uiteenlopend: van eenmanszaak tot internationaal opererend.

Wij zijn er trots op te werken voor onder andere: Volvo Trucks Nederland, Mercedes-Benz Nederland bv, Isuzu Benelux, Spier Nederland, Paardekooper Verpakkingen, Renault Trucks Nederland bv, DHL Supply Chain, Iveco Magirus, STL Werkt, Indapp bv, Eikelenboom Transport, Van Eck Group bv, Talson Trailers, ALPAC, Contimeta, SCA Packaging, Hyva Nederland, Cargotec Netherlands, Transport en Logistiek Nederland, Honda Motor Cy, Aluvan/Polypan, Imbema Rhiwa, Carrosseriebedrijf Hertoghs, Dijkstra Vereenigde bv, Fuji Benelux, Carrier Transicold Netherlands bv, Wemacon bv, Heisterkamp Transport, Bott GmbH & Co KG, Goldhofer AG, Meusburger Fahrzeugbau, Still Intern Transport bv.

Voorbeelden van webdesign vindt u op webdesign-portfolio.

Corneliszoon stapt over naar responsive websites.


Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden.
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-BrittanniŰ, USA, RoemeniŰ en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dat even contact met ons op.


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop.
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk.
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten ÷b.at, ÷p.at en ÷z.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via onze Duitstalige site logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Aanbiedingen van verpakkingen.
De website verpakkingen.com heeft nu een aanbiedingen-pagina waar alle deelnemers hun aanbiedingen kunnen plaatsen.
Bekijk website