Deutsch, websites voor smartfoon en desktop

Corneliszoon werkt voor bevlogen ondernemers, van klein tot groot.

Wij beschikken over inhoudelijke kennis op het gebied van in- en externe logistiek en transportmaterieel en zijn voor veel bedrijven in die sectoren — van klein tot groot — een uitvoerende partner waar het gaat om (e-)marketing.

De beste klik hebben wij met enthousiaste en bevlogen ondernemers, die vierkant achter hun product staan, open staan voor nieuwe wegen om hun bedrijf te promoten en contacten met hun klanten te onderhouden. Qua bedrijfsomvang zeer uiteenlopend: van eenmanszaak tot internationaal opererend.

Wij zijn er trots op te werken voor onder andere: Volvo Trucks Nederland, Mercedes-Benz Nederland bv, Isuzu Benelux, Spier Nederland, Paardekooper Verpakkingen, Renault Trucks Nederland bv, DHL Supply Chain, Iveco Magirus, STL Werkt, Indapp bv, Eikelenboom Transport, Van Eck Group bv, Talson Trailers, ALPAC, Contimeta bv, SCA Packaging, Hyva Nederland, Cargotec Netherlands, Transport en Logistiek Nederland, Honda Motor Cy, LiftBoxx, Aluvan/Polypan, Imbema Rhiwa, Carrosseriebedrijf Hertoghs, Fuji Benelux, Carrier Transicold Netherlands bv, Wemacon bv, Heisterkamp Transport, Bott GmbH & Co KG, Goldhofer AG, Meusburger Fahrzeugbau, Still Intern Transport bv.

Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-BrittanniŰ, RoemeniŰ, India, BraziliŰ, Zuid-Korea en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dan even contact met ons op.


Uw producten promoten in Duitsland
In 2022 startten wij onze virtuele bedrijfsauto-beurs Nutzfahrzeug-Katalog. Een groot succes. U kunt uw producten promoten in Duitsland. Wij verzorgen alles, ook de vertaling.
Zie website


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Corneliszoon stapt over naar responsive websites


Aanbieden van verpakkingen
Verpakkingen.com is de grootste online catalogus van verpakkingen in de Benelux. Tweehonderd leveranciers bieden hier hun producten aan. Sinds kort is er ook een Engelstalige catalogus voor de EU: Packing Management


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten ÷b.at, ÷p.at en ÷z.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.