Ten geleide

Deze speciale ROI groep Nieuwsbrief staat in het teken van onze nieuwe website en ander goed nieuws rondom de ROI groep zoals het Support Chain Dashboard. Een belangrijke innovatie van de ROI groep, waarmee we organisaties in staat stellen hun ondersteunende processen pro-actief te managen.

Wij staan uiteraard wederom open voor al uw reacties, aanvullingen en opmerkingen en verwijzen graag naar onze vernieuwde website www.roigroep.nl

Website

De laatste paar jaar is er veel veranderd bij de ROI groep. Met name ingegeven door onze strategische keuze om onze klanten niet alleen projectmatig van dienst te zijn, maar juist ook structureel de zorgen rondom ondersteunende processen uit handen te nemen. Liefst op basis van resultaatgerichte afspraken.

Deze verandering betekent niet alleen veel voor onze medewerkers (dit keer weer korte interviews met maar liefst 4 nieuwe medewerkers), ook de website moest nog aangepast worden aan deze nieuwe situatie. En aangezien de huidige website dateerde uit 2001 vonden we het een mooi moment deze grondig te herzien.

Wij zijn erg enthousiast over het resultaat en denken dat we met deze website weer een aantal jaar vooruit kunnen en precies past bij wie en wat wij zijn. Een dynamische groep persoonlijkheden, professionals in dienstverlening. Die klaarstaan om uw ondersteunende processen te optimaliseren en vervolgens ook blijvend de zorg daarover uit handen te nemen.

Graag horen wij van u wat u van de nieuwe website vindt.

Jaap van Daalen

Belangrijke innovatie van de ROI groep.

Support Chain Dashboard geeft direct inzicht in uw ondersteunende processen.

Voor het managen van ondersteunende processen en de daarbij betrokken leveran-ciers is managementinformatie noodzakelijk. Het Support Chain Dashboard van de ROI groep is daarvoor een uitstekend instrument. Het dashboard is te gebruiken voor alle ondersteunende processen, zowel voor facilitaire processen als bijvoorbeeld catering, beveiliging, schoonmaak en wagenparkbeheer, maar ook voor HR, inkoop en ICT. Meer.
FLEET MANAGEMENT DAG 2006 op 31 mei
Onder de pakkende titel: Uw wagenpark op koers in roerige tijden, organiseren een groot aantal bedrijven w.o. de ROI groep op 31 mei aanstaande in het INTRESS gebouw te Hoevelaken een congres en een expo voor alle eindgebruikers. Er zijn workshops, verkiezing van de Fleetmanager van het jaar 2006 ( beschikbaar gesteld door Leaseplan ) en nog veel meer. Meer.
VROAWWWWWWW daar is hij weer...
In bijna elke nieuwsbrief kunnen wij wel wat schrijven
over de automobiel. Zo ook deze keer. Belangrijke informatie
die wij u niet willen onthouden.Op 26 januari 2006 is er een
mededeling loonbelasting door Den Haag gepubliceerd. Een tweetal belangrijke zaken willen wij onder uw aandacht brengen. Meer.
Samenwerking Skohold en ROI groep wordt bezegeld.
Op dinsdag 9 mei hebben Hanneke Zwaan, algemeen directeur van Skohold en Jaap van Daalen , Managing Partner van de ROI groep de overeenkomst en Service Level Agreement getekend. Dit feestelijke gebeuren vond plaats in het bijzijn van de belangrijkste “klanten” namelijk de hoofden van de kindercentra. Meer.

Nieuwe medewerkers:

Sinds begin dit jaar zijn er weer 4 nieuwe medewerkers binnen de ROI groep aangetreden. Natuurlijk stellen wij ze even aan u voor:

Ellen Momma (41)
Ellens specialiteit is inkoop. Een gedreven senior consultant die het vak inkopen en de daarbij behorende inkoopprocessen tot in de finesse beheerst. 10 jaar lang werkzaam geweest in de uitgeverijwereld en haar laatste werkveld besloeg inkoop management advies (Compendium). Ellen over de ROI groep en haar vakgebied: “ Het is een dynamische en fijne groep mensen. Het werk is zeer boeiend. Vooral de diversiteit van mijn vak kan ik binnen ons bedrijf geheel beleven en daar inhoud aan geven. Daarnaast is het prettig om te constateren dat onze aanpak succesvol is en ik een wezenlijke bijdrage kan leveren aan onze dienstverlening voor onze klanten.

Maarten Bisschop (32)
Sinds februari 2006 werkzaam als consultant lease & fleet management. Hij heeft een mooie carriere achter zich liggen en een uitdagende toekomst voor zich. Afgestudeerd MTS autotechniek begonnen in het autoschadevak. Deze hands-on mentaliteit heeft hem niet verlaten, want na een paar jaar stapte Maarten over naar de boeiende wereld van de leaseauto’s. Hij was o.a. werkzaam bij Terberg Leasing en bij PSA Finance. In 2004 afgestudeerd HTS in technische bedrijfskunde en heeft bij de ROI groep de passende functie gevonden. Zijn ambitie is om binnen de ROI groep ,- naast de reguliere taken – nieuwe vormen van mobiliteit in leaseconcepten en modellen te gieten. Een uitdaging die deze gedreven leasespecialist van harte aangaat.

Ingrid Koek (34)
Facilitaire processen en dienstverlening passen helemaal bij Ingrid die als consultant per februari 2006 de geledingen van de ROI groep (weer) is komen versterken. Ingrid is o.a. Manager Facility Services geweest bij Endemol Nederland. Haar ambitie is om samen met de ROI groep op haar terrein de beste te worden. Niet alleen qua persoonlijke performance maar vooral door succesvol zijn voor de aan haar toevertrouwde klanten en prospects.

Oscar van Puijenbroek (30)
Afkomstig uit de softwarebranche waar hij zich specialiseerde in facilitair management. Niet in de breedte maar juist in het beheer en advies van gebouwen. Overigens in de ruimste zin des woords. Sinds december 2005 werkzaam voor de ROI groep als consultant en met name de werksfeer, klanten en de hoge standaard van dienstverlening spreken hem enorm aan. In deze tak van sport de allerbeste te worden is de interne drijfveer van Oscar, die daarmee het juiste perceptie niveau heeft wat past bij de klanten van de ROI groep.