Jubileumactie.
Gratis opname van uw bedrijfslokatie in de TLNplanner.
De tiende release van de TLNplanner wordt gevierd met een bijzondere actie. Als u gebruiker bent van dit pakket, zetten wij uw bedrijf kosteloos op de kaart*). Niet-gebruikers kunnen tegen betaling worden opgenomen in de TLNplanner.

Voer direkt uw lokatiegegevens in.

De TLNplanner biedt de gebruiker al tien jaar lang nauwkeurige afstandsinformatie ten behoeve van routebepaling en afrekening van transportnota's. Grote transportorganisaties in Nederland en Belgi - TLN, VZV, Fedex, KNV, Febetra en UPTR - hebben zich achter de missie van de TLNplanner geschaard: eenduidige afstandsberekening in het wegtransport.

En van de unieke eigenschappen van de TLNplanner is de aanwezigheid van transportgebonden "points of interests" zoals containerterminals, industrieterreinen, distributiecentra en fabrieken. Inmiddels zijn ongeveer drieduizend van deze lokaties in de planner opgenomen.

Ter gelegenheid van het tweede lustrum, komen de initiatiefnemers van TLNplanner met een bijzondere actie. Als gebruiker van het pakket*) kunt u kosteloos uw eigen bedrijf in het pakket opnemen. Uw bedrijf wordt daardoor zichtbaar in de electronische kaart, en vindbaar in de index. Uw eigen bedrijf vormt immers ook een "logistiek point of interest"! Voer nu uw lokatiegegevens in.

Wilt u uw eigen lokatie voorzien van een logo, uw adresgegevens, telefoonnummer en webadres (waardoor gebruikers rechtstreeks doorclicken naar uw website)? Dan kunt u een betaalde lokatie bestellen. Voor slechts € 30,00 incl. BTW wordt u zichtbaar voor collega's en klanten. Meer informatie / lokatie bestellen.*) De gratis vermelding in de TLN-planner is voor geregistreerde gebruikers met een onderhoudscontract. Maximaal n gratis vermelding per bedrijf. Extra lokaties kunnen tegen betaling worden aangemeld.

Vindbaar op de electronische kaart.
Uw bedrijf wordt vindbaar op de electronische kaart. U bent zichtbaar voor collega-transportbedrijven en voor toonaangevende verladers die TLNplanner gebruiken voor het inplannen van hun transporten. Gratis voor houders van een onderhoudscontract. Verder >Met logo en contactgegevens in de TLNplanner.
In de TLNplanner staan met uw eigen logo, adresgegevens en webadres. Dat is mogelijk voor iedere onderneming, tegen betaling van € 30,00. Een uitstekende manier om uw bedrijf "op de kaart te zetten". Verder >