Deutsch, websites voor smartfoon en desktop

Webdesign & editing. Een overtuigende boodschap kan niet zonder overtuigende vormgeving.

Wij zetten uw bestaande website over naar een responsive website. Lees verder en zie voorbeelden.

Al is uw verhaal nog zo overtuigend, uw website heeft een goede vormgeving nodig. U moet autoriteit uitstralen. Uw boodschap moet waarheid zijn voor de ontvanger.

Wij bouwen overtuigende websites. Dat doen we niet alleen voor u als klant, maar ook voor onszelf. We weten dus als geen ander, waar een website aan hoort te voldoen. Hoe je hoge ogen gooit in zoekmachines. Hoe je van lezers respondenten maakt.

Wij vinden samen met u de juiste combinatie van inhoud, techniek en vorm. Tekst, beeld, design en functionaliteit moeten kloppen tot op de laatste pixel.

Uw huisstijl is uitgangspunt voor de lay-out. Zonder afbreuk te doen aan de leesbaarheid, wordt uw "corporate identity" uitgewerkt tot herkenbare webpagina's.

Over inhoud en uitvoering hoeft u zich geen zorgen te maken. Als u niet beschikt over geschikte teksten, verzorgen wij die voor u. Wij leveren een kant-en-klaar product op. Jarenlange redactionele ervaring staat daarvoor garant. Wij schrijven bovendien op een manier die zoekmachines prettig vinden. Dat was u misschien al opgevallen.

Wij kunnen uw website voor u onderhouden. Regelmatig nieuwe teksten invoeren. Met eigen en freelance medewerkers leveren wij u relevante, professionele inhoud. Unieke inhoud, die nergens anders op internet te vinden is. Wilt u uw website zelf bijhouden? Dan zorgen wij dat u dit gemakkelijk zelf kunt. Wij leveren u een systeem op maat (content management systeem) of leren u en uw medewerkers om zelf HTML-pagina's te editen — net wat u wilt.

Bij het ontwerp scheiden we de vormgeving zoveel mogelijk van de inhoud. Daardoor kunt u gemakkelijk later wijzigingen aanbrengen, zoals een andere lay-out of lettertypes.

Na oplevering via de website, kunnen wij zorgen voor promotie. Via vakbladen in uw branche, of via een electronische marktplaats. Ook helpen wij u eventueel bij het opbouwen van een elektronisch relatiebestand of bestand van nieuwsbrieflezers.

Voorbeelden vindt u op webdesign-portfolio.

Nieuwe landen waar u uw producten kunt aanbieden
U kunt via ons uw producten aanbieden niet alleen in de Benelux maar ook in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Polen, Groot-BrittanniŰ, RoemeniŰ, India, BraziliŰ, Zuid-Korea en Bulgarije. Zie overzicht. Als u hiervoor interesse heeft, neem dan even contact met ons op.


Uw producten promoten in Duitsland
In 2022 startten wij onze virtuele bedrijfsauto-beurs Nutzfahrzeug-Katalog. Een groot succes. U kunt uw producten promoten in Duitsland. Wij verzorgen alles, ook de vertaling.
Zie website


Uw bedrijf / producten promoten in Oostenrijk
Via logistik.at kunt u nu uw logistieke bedrijf en/of producten promoten in Oostenrijk.
Lees verder


Corneliszoon stapt over naar responsive websites


Aanbieden van verpakkingen
Verpakkingen.com is de grootste online catalogus van verpakkingen in de Benelux. Tweehonderd leveranciers bieden hier hun producten aan. Sinds kort is er ook een Engelstalige catalogus voor de EU: Packing Management


Zeer aantrekkelijke domeinnamen te koop
Wij zijn actief in aan- en verkoop van premium domain names (internet domeinnamen van generieke woorden en geografische lokaties). De momenteel in de verkoop zijnde domeinen vindt u in onze Sedo pagina.


Tweeletterige domeinnamen in Oostenrijk
Wij hebben een aantal zeer aantrekkelijke Oostenrijkse domeinnamen te koop, te weten ÷b.at, ÷p.at en ÷z.at. Als u interesse heeft neem dan even contact op.